În căutarea unei doze de adrenalină și a unei experiențe cinematografice pline de acțiune și suspans? Netflix oferă o gamă largă de filme de acțiune care te vor ține cu sufletul la gură și te vor purta într-o călătorie plină de aventură și peripeții. Iată o selecție cu cele mai bune filme de acțiune disponibile pe Netflix în 2024:

1. „Extraction” (2020)

Regizat de Sam Hargrave și avându-l în rolul principal pe Chris Hemsworth, „Extraction” este un film de acțiune plin de adrenalină care urmărește povestea unui mercenar care este angajat să salveze fiul unui traficant de droguri din mâinile unui lord al criminalității din Bangladesh. Cu secvențe de acțiune spectaculoase și o poveste captivantă, acest film este perfect pentru fanii de acțiune și aventură.

2. „Red Notice” (2022)

„Red Notice” este un film de acțiune și aventură care urmărește povestea unui agent FBI care se aliază cu doi hoți de artă pentru a recupera un artefact furat de un criminal internațional. Cu Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds în rolurile principale, acest film oferă o combinație de acțiune, umor și suspans care te va ține lipit de ecran de la început până la sfârșit.

3. „Atomic Blonde” (2017)

Regizat de David Leitch și avându-l pe Charlize Theron în rolul principal, „Atomic Blonde” este un film de spionaj și acțiune care urmărește povestea unei agente MI6 care este trimisă în Berlinul de Est pentru a recupera un dosar de informații compromițătoare. Cu secvențe de luptă impresionante și o atmosferă de Război Rece, acest film oferă o experiență de acțiune intensă și imprevizibilă.

4. „The Old Guard” (2020)

„The Old Guard” este un film de acțiune și fantezie care urmărește povestea unui grup de mercenari nemuritori care luptă pentru a-și păstra secretul și pentru a proteja lumea de amenințările moderne. Cu Charlize Theron în rolul principal și o poveste plină de acțiune și intrigi, acest film oferă o experiență captivantă și plină de suspans.

5. „Army of the Dead” (2021)

Regizat de Zack Snyder, „Army of the Dead” este un film de acțiune și groază care urmărește povestea unui grup de mercenari care se infiltrează într-un cazino din Las Vegas pentru a recupera o sumă mare de bani, în timp ce orașul este invadat de zombi. Cu secvențe de acțiune spectaculoase și o atmosferă tensionată, acest film este o călătorie plină de pericole și necunoscut.

6. „6 Underground” (2019)

Regizat de Michael Bay și avându-l pe Ryan Reynolds în rolul principal, „6 Underground” este un film de acțiune plin de viteză și explozii care urmărește povestea unui miliardar care recrutează o echipă de mercenari pentru a răsturna regimuri dictatoriale din întreaga lume. Cu secvențe de acțiune incredibile și un ritm alert, acest film este o experiență cinematică de neuitat.

7. „John Wick” Series (2014-prezent)

„John Wick” este o serie de filme de acțiune care urmărește povestea unui fost asasin care se întoarce în lumea criminală pentru a se răzbuna pe cei care i-au ucis câinele. Cu Keanu Reeves în rolul principal și secvențe de luptă coregrafiate impecabil, această serie este o călătorie captivantă și plină de adrenalină în lumea subterană a crimei și a violenței.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune filme de acțiune disponibile pe Netflix în 2024, care promit să-ți ofere o experiență cinematică captivantă și plină de adrenalină. Indiferent de preferințele tale în materie de acțiune, Netflix are ceva pentru fiecare fan al genului, oferind o gamă largă de opțiuni pentru o seară de divertisment plină de aventură și suspans.